Stv Dizileri ve Programları

Stv Dizileri ve Programları
 
AnasayfaTakvimSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Ali karagöz ( İhsan)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Selahattinn
Admin
Admin
avatar
Cinsiyet:
Stv Dizileri FAN SİTESİ...
SİTEMİZDE HOŞ VAKİT GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE...
Yaş :
Kayıt tarihi : 07/02/09
Mesaj Sayısı : 238
Nerden :
Kullanıcı profilini gör http://stvdizileri.niceboard.biz
MesajKonu: Ali karagöz ( İhsan) Cuma Şub. 20, 2009 9:39 am

Ali Karagöz (d. 1960, İstanbul) Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.


İstanbul Şehir Tiyatroları sanatçısı olan Karagöz, Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu mezunu olup, cafe ve otellerde işletmecilik yaptı. 1979'dan itibaren mankenliğe başladı. 1984'te podyumlardan kamera önüne geçerek ilk filmini çevirdi. Sporla da ilgilenen sanatçı, 25 yıl profesyonel sutopu oyunculuğu ve koçluğu yaptı. Sinema ve dizi filmlerde, reklamlarda rol aldı. Ali Karagöz Çasod üyesi olup, halen Şehir Tiyatroları'nda yönetmen yardımcısı ve oyunculuk yapmaktadır..

Filmografisi

Şifacı - 2006
Maskeli Beşler - 2005
Yanık Koza - 2005
Yeni Hayat - 2001
Can Ayşecik - 2000
Yara - 1998
Babamı Arıyorum - 1997
Gül ve Diken - 1995
Yaz Evi - 1993
Kopuk Dünyalar - 1992
Gülom - 1989
Uzak Kentin İnsanları (Köprü) - 1986
Yalnızım - 1985
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Ali karagöz ( İhsan)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Stv Dizileri ve Programları :: İyilik Kervanı :: İyilik Kervanı - Haberler & Dizi Ekibi -
<Yetkinforum.com | © phpBB | Bedava yardımlaşma forumu | Haberleşme | Suistimalı göstermek | Yetkinblog.com